Suomen maajoukkueen 32-vuotias ykköshyökkääjä Teemu Pukki oli jälleen hyvässä iskussa Mestaruussarjassa.

Norwich kaatoi vieraskentällä Coventryn numeroin 2-4 (2-3) Englannin Mestaruussarjassa lauantaina.

Vierasjoukkue Norwich meni 18 minuutissa 03-johtoon oman maalin, Onel Hernandezin ja Josh Sargentin turvin. Tuo Sargentin tekemään kolmanteen maaliin ihanan esityön tarjoili Teemu Pukki. Se oli myös voitto-osuma.

Coventry teki avausjaksolla kaksi kavennusmaalia, kun Jamie Allen ja Kasey Palmer osuivat. Toisella jaksolla hyvävireinen Norwichin Kieran Dowell kuitenkin viimeisteli loppunumeroiksi 2-4.

Mestaruussarjan kärjessä jatkaa Burnley (28 ottelua, 62 pistettä) ja toisena on Sheffield United (28 ottelua, 57 pistettä). Norwich on erittäin tasaisessa ylemmän keskikastissa kuudentena (28 ottelua, 42 pistettä).