Jalkapallohistorian kaksi suurpelaajaa Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi kohtasivat toisensa harjoitusottelussa.

Paris Saint-Germain kaatoi Al Nasr & Al Hilal All Starsin numeroin 4-5 (2-2) harjoitusottelussa Riadissa, Saudi-Arabiassa, torstai-iltana.

PSG:n 35-vuotias supertähti ja tuore maailmanmestari Lionel Messi vei pariisilaiset johtoon heti 3. minuutilla. Al Nasrin piakkoin 38 vuotta täyttävä Cristiano Ronaldo puolestaan tasoitti rankkarista 34. minuutilla.

Marquinhos vei PSG:n uudelleen johtoon 43. minuutilla, mutta Ronaldo tasoitti illan toisella osumallaan avausjakson lisäajalla. Tauolle numeroissa 2-2.

Messi ja Ronaldo otettiin molemmat vaihtoon tunnin kohdilla. Toisella jaksolla nähtiin yhteensä viisi maalia, ja lopulta PSG oli parempi numeroin 4-5.