Teemu Pukki HuuhkajaTV:lle: ”Lähden kasvattamaan maalimäärääni”

 

TeemuPukki

Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Teemu Pukki odottaa itseltään maaleja, kun Tanskan liiga jatkuu 28.2.2016. Sarja on ollut talvitauolla jo yli kaksi kuukautta.

”Se on vähän jännä juttu. Kausi kun loppuu, niin on kymmenen päivää lomaa ja sitten aloitetaan treenaamaan uutta kautta varten”, Pukki kertoi Huuhkaja TV:n haastattelussa.

Pukki on Bröndbyn paras maalintekijä ja pitää tällä hetkellä Tanskan Superliigan maalipörssissä hallussaan jaettua 6. sijaa. Maaleja on syntynyt seitsemän.

”Tässä on ihan hyvin päässyt pelaamaan. Maalejakin tuli alkuun, neljään viimeiseen peliin ei tullut. Tietysti hyökkääjä elää maaleista ja niitä lisää. Tässä on kuitenkin monta peliä. Tosi hyvillä fiiliksillä odottelen, että pääsee pelaamaan taas tosipelejä”, Pukki sanoi.

Pukilla on selkeät tavoitteet loppukauden ajaksi. Bröndby on sarjataulukon viidentenä 29 pisteellä. Kolmannelle, eli Eurooppa-liigaan johtavalle paikalle on matkaa vain kaksi pistettä.  Sarjaa johtaa FC Kööpenhamina 35 pisteellä.

”Joukkueena haluamme kolmen joukkoon eli Eurooppaa ensi vuodeksikin. Lähden kasvattamaan maalimäärääni ja yritän maaleilla auttaa joukkuetta kolmen joukkoon.”

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here