Puoliaika.com otteluennakko: PSG – Chelsea

Otteluennakko: Mestarien Liiga

Mestarien liiga palaa tauolta! Illan isoimpana otteluna on PSG:n ja Chelsean kohtaaminen.

Tämä pari on ottanut mittaa toisistaan viime vuosien aikana useaan otteeseen. Viimeisimmät kohtaamiset Mestarien liigassa ovat menneet etenemisen suhteen tasan. Viime kaudella molemmat osaottelut päättyivät tasan ja PSG eteni vierasmaalisäännön turvin jatkoajalla seuraavaan vaiheeseen. 12/13 kaudella Chelsea puolestaan eteni vierasmaalisäänön ansiosta jatkoon.

Nyt asetelmat ovat hieman muuttuneet, sillä Chelsean peli tällä kaudella ei ole ollut kovin vakuuttavaa, kun taas pariisilaiset ovat olleet todella vahvassa iskussa. Viimeisin häviö tuli 3.11.2015 Real Madridille. Tänään PSG tahtoo jatkaa tuota tappiotonta putkeaan ja tulee varmasti lujaa päälle. Zlatan Ibrahimovic ja muut PSG:n tähdet saivat viime viikonloppuna hieman lepoa ja ovat varmasti täydessä iskussa illan ottelussa. PSG:ltä puuttuvat vain Zlatania k**linimijäksi haukkunut Serge Aurier ja Ezequiel Lavezzi. Marco Verratti ei todennäkösesti tule avaamaan peliä, mutta askiin pelin loppupuolella väsyneitä keskikenttäpelaajia vastaan.

Chelsea puolestaan on menettänyt pelaajia loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Poissa tänään lontoolaisilta on John Terry, Kourt Zouma, Nemanja Matic ja Falcao. Puolustus vierailla menee aivan uusiksi. Yleensä laidalla viihtyvä ja vahvoja nousuja tekevä Branislav Ivanovic joutuu pelaamaan topparina tänään. Vasemmalle laidalle Guus Hiddink tulee nostamaan Baba Rahmanin. Rahaman on pelannut Chelsean paidassa reilut 500 minuuttia ja joutuu Angel Di Marian käsittelyssä erittäin kovaan kouluun.

Chelsean vahvin lenkki on brasilialainen Willian kenen vapaapotkut ovat todella vaarallisia. Willian osaa järjestellä hyökkäyksiä, eikä PSG:n puolustuksella ole varaa uinahtaa hänen kanssaan.

Vaikka näiden kahden ottelut ovat olleet jokseenkin tasaväkisiä ei se sitä tule tänään olemaan. Historia on PSG:n puolella, sillä seura ei ole hävinnyt kuin yhden kotiottelun viimeisestä 37:stä ottelusta Euroopan kentillä. PSG ei myöskään ole päästänyt kotonaan vielä maalia Mestarien liigassa tällä kaudella.

Toimitus odottaa vesi kielellä näiden kahden kohtaamista. TV2 näyttää illan ottelun ja me laitamme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Yli 2,5 maalia @2.15

PSG @1.60

Baba Rahman keltainen kortti @5.00

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here