32-vuotias hyökkääjä Teemu Pukki teki maalin ja syötti toisen Manchester Unitedia vastaan Valioliigassa. Se ei kuitenkaan riittänyt.

Manchester United kaatoi kotikentällään Norwichin numeroin 3-2 (2-1) Valioliigassa lauantaina.

Ottelun hahmo oli hattutempun tehnyt 37-vuotias Cristiano Ronaldo. Ikinuori Ronaldo teki avausjaksolla kaksi maalia, mutta Norwich pääsi peliin mukaan aivan jakson lopulla, kun Kieran Dowell kavensi Teemu Pukin syötöstä.

Sitten 52. minuutilla Pukki viimeisteli Dowellin syötöstä, ja tilanne oli 2-2. Ronaldo iski kuitenkin vielä kerran, kun legenda painoi 3-2-voittomaalin vartti ennen loppua.

Norwich on tehnyt tällä kaudella 22 maalia, joista Pukki on viimeistellyt 10 ja syöttänyt kolme. Joukkueella on vielä kuusi ottelua pelaamatta, ja nouseminen sarjajumbon paikalta kuiville vaatisi ison voittoputken.