Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Ilves sai luotua AC Oulua vastaan paljon maalipaikkoja, ja kolisutteli eräässä tilanteessa tolppia.

AC Oulun ja Ilveksen tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta tasanumeroihin 2-2 (2-0) Veikkausliigassa sunnuntaina.

Vaasassa pelatun ottelun avausjaksolla kotijoukkue AC Oulu teki kaksi maalia, ja molemmilla kerroilla verkkoja heilutteli Michael Lopez. Ilveksen Kai Meriluoto kavensi heti toisen jakson alussa. Tuon jälkeen Ilves haki vimmatusti tasoitusta.

Ilves olikin lähellä tasoitusta 82. minuutilla. Jorn Vancamp tykitti ensin pallon yläriman kautta tolppaan ja Tuco puski karapallon oululaispakin kautta ylärimaan. Ei maalia. Ilves sai kuitenkin tehtyä 2-2-tasoituksen lisäajan viimeisillä sekunneilla, kun AC Oulu hölmöili ensin hyökkäyksessään. Tuomas Ollila tykitti pallon maaliin ja saman tien peli vihellettiin päättyneeksi.

Sunnuntain toisessa ottelussa FC Haka kaatoi FC Interin numeroin 0-2 (0-1). Turussa nurmikenttä ei ole vielä kunnossa, joten ottelu pelattiin Helsingissä.