Veikkausliigassa pelattiin tiistai-iltana kolmen ottelun kierros. Helsingissä nähtiin viisi maalia, ja lopulta pisteet jäivät Klubille.

HJK kaatoi kotikentällään FC Lahden numeroin 3-2 (0-1) Veikkausliigassa tiistai-iltana. Ottelun toisella jaksolla sattui ja tapahtui!

Juho Pirttijoki vei lahtelaisvieraat johtoon aivan avausjakson lopussa. HJK tuli toiselle jaksolle terävästi, sillä ensin 50. minuutilla Bojan Radulovic tasoitti ja muutamia minuutteja myöhemmin Perparim Hetemaj avasi maalihanansa vieden Klubin 2-1-johtoon.

FC Lahti tuli tasoihin 84. minuutilla, kun Teemu Penninkangas laukoi kolmen vuoden tauon jälkeen pallon maaliin. Ja komeasti laukoikin! HJK teki kuitenkin vielä lopussa voitto-osuman, ja tuo maali merkittiin Fabian Serrarensin nimiin.