Sitkeä Liverpool se vaan pysyy edelleen mukana Valioliigan mestaruuskamppailussa, joka ratkeaa sunnuntaina.

Erittäin varamiehinen Liverpool kaatoi vieraskentällä Southamptonin numeroin 1-2 (1-1) Valioliigan tiistai-illan ainoassa kamppailussa.

Nathan Redmond vei kotijoukkue Southamptonin johtoon heti 13. minuutilla. Liverpoolin Takumi Minamino kuitenkin tasoitti 27. minuutilla taukonumeroiksi 1-1.

Ottelun sankariksi nousi Liverpoolin keskuspuolustaja Joel Matip, joka puski pallon nätisti verkkoon 67. minuutilla. Näin Poolille 1-2-vierasvoitto.

Valioliigan päätöskierros pelataan sunnuntaina 22. toukokuuta. Manchester City johtaa sarjaa 90 pisteellä, pisteen edellä Liverpoolia.

City kohtaa kotonaan Aston Villan, Liverpool kohtaa kotonaan Wolverhamptonin. Voitolla City on varma mestari. Jos City häviää tai pelaa tasan, ja Liverpool voittaa, on puolestaan Liverpool mestari