Taye Taiwo ja Kakkosessa pelaava SalPa ovat purkaneet sopimuksensa

Kakkosen B-lohkossa pelaava Salon Palloilijat ja kovat meriitit omaava puolustaja Taye Taiwo ovat purkaneet keskinäisen sopimuksen koeajalla yhteisymmärryksessä.

37-vuotiaalla nigerialaispakki Taye Taiwolla on takanaan upea ura. Hän on pelannut muun muassa Seire A:ta AC Milanissa Zlatan Ibrahimovichin seuratoverina sekä Valioliigaa Queens Park Rangersissa. Hän oli myös Nigerian maajoukkueen mukana MM-kisoissa 2010.

Taiwo palaa Italiaan loppuviikosta. SalPan edustusjoukkueen taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n toimitusjohtaja Tero Karinti kuvailee Taiwoa positiiviseen sävyyn.

”Taiwo otti itse asian puheeksi koska koki, että ei pysty auttamaan joukkuetta niin paljon kuin isona satsauksena haluaisi. Arvostan suuresti tällaista harvinaista ammattimiehen suorapuheisuutta, ja keskustelu käytiin todella hyvässä hengessä.”

”Totesimme yhdessä, että aina asiat eivät mene niin kuin suunnitellaan ja se kuuluu niin elämään kuin jalkapalloon. Tätä varten myös koeajan sopimukseen sisällytimme. Kiitämme Tayea ajasta SalPan väreissä ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon”, Karinti kertoo.

Lähde: SalPa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here