Major League Soccerissa nähtiin viikonloppuna näyttävä maali ja ennen kaikkea sitä edeltänyt maalisyöttö.

LA Galaxy kaatoi kotikentällään Austin FC:n numeroin 4-1 (0-0) Major League Soccerissa viikonloppuna. Toisella jaksolla nähtiin tyylikäs osuma.

Kotijoukkue LA Galaxy teki 1-1-tasoitusmaalin tunnin kohdilla. Pallo oli keskialueella, missä 22-vuotias serbihyökkääjä Dejan Joveljic jakeli saksipotkulla läpiajosyötön Javier Hernandezille, joka laukoi pallon nätisti reppuun.

Suomen maajoukkueessa aiemmin pitkään pelannut 31-vuotias Alexander Ring pelasi täydet 90 minuuttia vierasjoukkue Austin FC:n keskikentällä.

28 joukkueen Major League Socceria on pelattu 13-14 kierrosta ja kärjessä Los Angeles FC 29 pisteellä. Austin FC on tappiostaan huolimatta aloittanut kauden vahvasti, sillä joukkue on kuudentena 24 pisteellä. Robert Taylorin edustama Inter Miami FC ja Robin Lodin edustama Minnesota United ovat puolestaan molemmat keskikastissa 18 pisteellä.