Tasaväkinen Minskin derby määrää triplauksen

Eilen naputeltiin under-hengessä triplauskuponki nätisti kotiin ja tälle päivälle vaihdetaan taktiikkaa. Lähdetään sinkulla liikenteeseen Minskin paikalliskamppailuun.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

FC Minsk – Dinamo Minsk (16:00)

Valko-Venäjällä pelataan tänään pääsarjafutista jopa neljän matsin verran, mutta napataan kiinni tähän kaikkein mielenkiintoisimpaan. Kyseessä siis kahden minskiläisjoukkueen kohtaaminen, jotka aloittivat kauden hyvin eri tavoin.

FC Minsk oli Vysshaya Ligan avausottelussaan Belshinan vieraana pinteessä, kunnes toisella puoiajalla 1-0 tappioasema kääntyi 1-3 vierasvoittoon. Andrey Razinin ryhmä voi olla tänäänkin vaarallinen, vaikka altavastaajan viittaa onkin tarjolla.

Dinamon surkea pre-season sai jatkumoa avauskierroksen matsissa. Lähtökohdat olivat kunnossa Sergey Gurenkon ryhmälle, sillä vastustaja Rukh Brest sai lähes kahdeksan kerrointa mittelöön. Ennakkoasetelmat heitettiin kuitenkin romukoppaan, sillä pisteet lähtivät vierasjoukkueen mukaan luvuin 0-1.

Tänäänkin Dinamo on kertoimissa hienoinen suosikki, mutta itse en siihen rahojani lähtisi lyömään. Peli-idea napataankin sen sijaan poikkeuksellisesti tasurista. Dinamo ei lähde peruuttelemaan tänään, mutta tehottomuus on piinannut viime ajat ja FC Minsk yltänee vähintään tasuriin. Tulosvetoon 0-0 tai 1-1!

TRIPLAAMAAN!

Video: Jimmy Floyd Hasselbainkin hirmutykitys Cityn verkkoon 2005

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here