Tähtäimet käännetään kohti triplausta!

Tähtäimet käännetään kohti triplausta, kun Valko-Venäjän pääsarjassa pelataan edelleen normaalisti futista. Tänään tarjolla pelejä kahden matsin verran.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Zhodino – Belshina

Torpedo Zhodino avasi sarjakauden voitokkaasti Soligorskin vieraana lukemin 0-1. Päinvastainen tilanne on sen sijaan päivän vieraalla Belshinalla, joka jäi tylysti FC Minskin jalkoihin kotikentällään numeroin 1-3.

Liuskalle lähtee piirun verran erikoisempi kohde. Molempien joukkueiden maaliin en usko ja tähän yhdistetään vielä toive underista. Zhodino on ehdoton ennakkosuosikki ja hoitanee tämän nimiinsä.

Rukh Brest – Energetik-BGU

Jälkimmäiseen matsiin isketään underia kiinni sangen maukkaalla kertoimella. Sekä Rukh Brest, että Energetik-BGU olivat avauskierroksen todellisia yllättäjiä. Molemmat joukkueet kaatoivat selvästi suuremmat vastustajansa, etenkin Energetikin 3-1 kotivoitto BATE Borisovista oli varsin hämmentävä. Myös Rukh Brestin 0-1 vierasvoitto Dinamo Minskistä on hatun noston arvoinen suoritus. Tänään under on hilkulla, mutta näkisin sen tapahtuvan enemmän kuin kerran kahdesta näiden joukkueiden välillä.

TRIPLAAMAAN!

Video: Manuel Neuer täyttää 34 vuotta – tässä tähtimolarin otteita puolustuksessa ja keskikentällä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here