Tappioton Ilves puksuttaa eteenpäin

Respect Suomen Cupin välierissä pelataan tänään välierät VPS – IFK Mariehamn sekä KPV – Ilves, joista jälkimmäinen otetaan tarkasteluun. Pystyykö ennakkosuosikin viittaa kantava vierasjoukkue jatkamaan hurjaa virettään ja etenemään finaaliin saakka, jossa Ilves on nähty viimeksi vuonna 1990?

Lähtökohdat illan matsiin eivät ole helpot kokkolalaisten kantilta. Lähes 30 vuoden tauon jälkeen paluun ylimmälle sarjatasolle tehnyt KPV on ollut heikko, eikä ensimmäistäkään voittoa olla vielä nähty Veikkausliigassa. Cupissa sen sijaan KPV on onnistunut etenemään monien yllätykseksi jopa näinkin pitkälle, kun esimerkiksi lohkovaiheessa takaa tippuivat sellaiset organisaatiot kuin SJK ja KuPS.

Ilveksen alkukausi on ollut jäätävän kova. Joukkue majailee Veikkausliigan kärjessä ylhäisessä yksinäisyydessään, eikä tupsukorvien maalia vartioiva Mika Hilander ole päästänyt omiin kuin yhden osuman. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoi Ilveksen ennakossa joukkueen ringin olevan todella laaja, joten tuoretta jalkaa löytyy kentälle. Loukkaantuneita kuitenkin myös riittää, heistä merkittävämpänä Lauri Ala-Myllymäki.

Pelivalinta: Ilves voittaa ja molemmat joukkueet eivät tee maalia. (2.65 @Coolbet)

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet jo kaksi kertaa, molempina kertoina KPV:n oltua kotijoukkue. Ilves on kuitenkin klaarannut ottelut nimiinsä, eikä tänään allekirjoittaneen usko millään riitä siihen, että kokkolalaiset pääsisivät yllättämään vieraat. Kun otetaan vielä huomioon KPV:n tehottomuus Veikkausliigassa (seitsemän ottelua, kolme tehtyä maalia) on helppo ounastella maalitonta ottelua tänäänkin.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Pikkuhuuhkajien valmennukseen espanjalaisvahvistus Stokesta

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here