Tapiolassa pelataan kauden kolmas metroderby

Tapiolassa pelataan lauantaina isoista panoksista. Kyseessä on Veikkausliigakauden toinen metroderby, eli Honka isännöi Helsingin jalkapalloklubia. Molemmat tarvitsevat täysiä pisteitä ajatellen mestaruustaistoa, sekä ylempää loppusarjaa.

Talvella Suomen Cupin lohkovaiheessa joukkueet kohtasivat Hongan käydessä ryöstöretkellä Helsingissä. 2-0 tappioasema kääntyi espoolaisten 2-3 voittoon. Ensimmäinen metroderby Veikkausliigassa meni jälleen Hongalle, kun Juha Hakola hiljensi Telia 5G Areenan kauniilla vaparimaalillaan ottelun loppuvaiheilla.

Tänään ottelu ratkennee jälleen pienin marginaalein. Oman lisämausteensa otteluun tuo kentän tilanne. Tapiolan nurmi tuskin on hyvässä kunnossa, sillä pääkaupunkiseutua kiusanneet rankkasateet ovat varmasti laittaneet kentän aikamoiseen kuntoon. Lyhytsyöttöpelistä ei Tapiolassa kannata liikaa haaveilla, jota molemmat joukkueet osaltaan suosivat.

Pelivihjeessä haetaan HJK:lle menestystä. Tähän suuri syy on Hongan kokoonpanotilanne. Merkittävimmät poissaolijat ovat alakerran luottomies Gideon Baahin lisäksi Hongan ehdoton ykköspyssy Borjas Martin, sillä espanjalainen kärsii pelikieltoa. Martin on pelannut kaikissa Hongan otteluissa tällä kaudella, joka kertoo siitä kuinka vaikea häntä on korvata. Tilalle on laittaa lähinnä Kakkosessa esiintyneitä junnupelaajia.

Vaikka Klubin viimeaikaiset otteet eivät ole tyydyttäneet ja viimeisin kriisi saatiin aikaan shokkiputoamiselle europeleistä, on sillä tänään kasvojen pesun paikka. Hongalle ei haluta hävitä uudelleen ja mestaruustaistelun vuoksi on elintärkeää että HJK lähtee kolmen pisteen kanssa mukaan Espoosta. Otetaan kohteesta kuitenkin tasapelin uhka pois, sillä tasainen ottelu tulee ihan varmasti olemaan.

Pelivihje: HJK, tasapeli ei vetoa (1.71 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Roman Eremenko ei ole mukana EM-karsinnoissa jatkossakaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here