Tästä biisistä kaikki puhuvat juuri nyt – Will Grigg’s on fire!

Wigan Athleticissa Englannin ykkösliigaa pelannut Will Grigg ei varmastikaan osannut odottaa tältä kaudelta tällaista. Pohjois-Irlannin kisamiehistöön kuuluva Grigg teki 28 maalia ykkösliigan voittaneelle Wiganille ja omistautunut Wiganin kannattaja päätti tehdä kannatuslaulun pelaajalle, joka on nyt levinnyt maailmalle. Rytmikäs ja tarttuva laulu onkin noussut Iso-Britannian kymmenen kuunnelluimman kappaleen joukkoon.

Laulu nousi viimeistään koko maailman tietoisuuteen EM-kisoissa, sillä Pohjois-Irlannin fanit ovat laulaneet kyseistä laulua katsomoissa ja kaduilla kannustaakseen joukkuettaan. Sosiaalisessa mediassa laulu on saanut huomiota Wiganin johtoporrasta myöden, joka on luvannut kappaleen tekijälle ilmaisen kausikortin ensi kaudeksi.

Ensimmäinen video on biisin alkuperäinen kappale (jälkimmäinen kappale), toinen on Wiganin fanien tunnelmointia ja kolmas on Pohjois-Irlannin fanien tulkinta kappaleesta.

 

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here