Puoliaika.com otteluennakot: Katsaus päivän otteluihin

Jalkapallon EM 2016 RanskaTänään EM-kisoissa kohtaavat seitsemältä alkavassa ottelussa Italia ja Espanja sekä kymmeneltä alkavassa ottelussa Englanti ja Islanti. Ottelun voittajat pääsevät puolivälieriin. Englannin ja Islannin välisen ottelun voittaja kohtaa puolivälierissä Ranskan ja Italian ja Espanjan välisen ottelun voittaja kohtaa Saksan.

ITALIA – ESPANJA

Molemmat joukkueet hieman kompuroivat alkulohkossa, sillä Italia hävisi Irlannille ja Espanja Kroatialle. Tämä ottelu tulee menemään Espanjan pitäessä palloa ja Italian puolustaessa tiiviisti. Kisojen paras puolustuslinja pitää huolen siitä, että Espanja ei tule saamaan tässä ottelussa mitään ilmaiseksi. Bonucci, Barzagli ja Chiellini ovat Italian joukkueen suurin vahvuus Buffonin ohella, sillä kaikki neljä pelaavat samassa seurajoukkueessa.

Espanja on tässä turnauksessa ollut erittäin vakuuttava ja se onkin tämän ottelun suurin ennakkosuosikki. Espanjan materiaali on huomattavasti laadukkaampi kuin Italian ja italialaiset mediatkaan eivät oikein uskoneet Italian mahdollisuuksiin tässä turnauksessa. Kuitenkin Italia eteni lohkoykkösenä jatkoon ja tänään tulee sen ensimmäinen todellinen testi. Espanjalta tänään kannattaa seurata etenkin Andres Iniestaa, joka on ollut tässä turnauksessa todella hyvässä vireessä ja on mielenkiintoista nähdä saako De Rossi pidettyä Iniestan kurissa tässä ottelussa. Myös kolme maalia tehnyt Alvaro Morata on pelaaja, jonka kanssa Italian puolustuksen tulee olla varuillaan.

Italian puolustus on todella vakuuttava, mutta Espanja on sen verran vakuuttava, että se tulee menemään tästä ottelusta jatkoon. Valitsimme Coolbetin listalta seuraavan kohteen:

TomiENGLANTI – ISLANTI

Vaikka Englanti lähteekin tähän otteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina, tämä ilta ei tule olemaan helppo Englannille. Islannin valmentaja Lars Lagerbäck ei ole koskaan hävinnyt Englannille ja Englannilla on tapana alisuorittaa arvokisoissa. Näistä lähtökohdista lähdetään illan otteluun.

Kaksi tasapeliä ja yksi voitto viimeisten hetkien maalilla ei ole vakuuttanut suurta yleisöä siitä, että Englannilla olisi realistiset saumat tänä vuonna mennä loppuun asti. Islanti pelasi myös kaksi tasan ja voitti yhden, mutta Islannille se oli mainio suoritus. Odotukset saarivaltakunnassa ovat suuret ja kaikki muu kuin kulta on alisuorittamista, joten kaikki paineet ovat Englannilla.

Tänään Englannilta kannattaa seurata Eric Dierin työskentelyä keskikentällä. Tänä vuonna Englannin maajoukkueeseen noussut Dier on Englannille erittäin tärkeä pelaaja ja vastuussa pelin rakentamisesta ja rytmittämisestä.

Islannilta kannattaa seurata etenkin Birkir Bjarnasonia, joka on erittäin taitava,suhteellisen nopea ja fiksu pelaaja, joka on Islannin vastahyökkäyksissä tärkeässä roolissa.

Englanti tulee menemään tänään jatkoon ja molemmat joukkueet tekevät maalin. Poimimme Coolbetin listalta seuraavan kohteen:

Tomi2

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here