Tällä hintalapulla Dortmundin superhyökkääjä liikahtaisi muualle

AubameyangDortmundin ja Gabonin maajoukkuehyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on ollut siirtohuhujen kuumimpia nimiä. Hänen perässä ovat eri tietojen mukaan ainakin Real Madrid, Manchester City sekä Arsenal

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke kertoi useiden saksalaislähteiden mukaan Kicker TV:lle, että 27-vuotiasta Aubameyangia liikuttava sopimustarjous olisi noin 80 miljoonaa euroa.

– Jos saisimme tuollaisen tarjouksen, meidän pitäisi istua alas neuvottelemaan asiasta Pierre-Emerickin kanssa, Watzke sanoi.

Ranskan liigasta Dortmundiin kesällä 2013 siirtynyt Aubameyang on tehnyt tällä kaudella 22 pelaamassaan ottelussa 20 maalia.

– Emme voi luvata, että pelaaja pysyy ikuisesti Borussia Dortmundissa. Vahvuutemme on löytää aina uusi ratkaisu. Aubameyang oli ykkösvaihtoehtomme, kun Robert Lewandowski lähti. Meidän on mietittävä asioita aina tapauskohtaisesti.

Dortmund teki maanantaina sopimuksen 17-vuotiaan ruotsalaislupauksen Alexander Isakin kanssa. Aubameyangin sopimus Dortmundin kanssa ulottuu kesään 2020 asti.