Japanin maajoukkueen ja Liverpoolin 27-vuotias hyökkääjä Takumi Minamino oli ratkaisijana, kun Norwich lähti laukukuoroon FA Cupista.

Liverpool kaatoi Norwichin numeroin 2-1 (2-0) Englannin FA Cupin 5. kierroksella keskiviikkoiltana.

Ottelun hahmoksi nousi Liverpoolin japanilaishyökkääjä Takumi Minamino. Hän teki ensin 27. minuutilla 1-0-osuman ja sitten 38. minuutilla 2-0-osuman, joka jäi voittomaaliksi.

Tuo toinen osuma oli komea! Pallo ajautui kulmapotkusta Minaminolle, joka laukoi pallon voimalla yläriman kautta maaliin. Norwichin Lukas Rupp kavensi 76. minuutilla, mutta tasoitusta Norwich ei enää saanut tehtyä.

Suomalaistähti Teemu Pukki pelasi Norwichin hyökkäyspäässä 61 minuuttia.