Taas uusi hankinta! Aston Villa jatkaa siirtomarkkinoilla riehumista

Douglas Luiz on edustanut Brasiliaa nuorisomaajoukkueissa.

Villa Parkin ovista kävelee sisään taas uusi hankinta, kun brasilialaispelaaja Douglas Luiz siirtyy Aston Villaan nelivuotisella sopimuksella. 

21-vuotias Douglas Luiz on parhaiten keskikentän keskustassa viihtyvä Vasco da Gaman kasvatti, joka on viimeiset kaksi vuotta ollut Manchester Cityn kirjoilla. Cityssä hän ei kuitenkaan ole pelannut yhtään virallista ottelua, vaan kuluneet kaksi kautta ovat kuluneet lainalla espanjalaisen Gironan riveissä.

Manchester Cityä valmentava Pep Guardiola olisi tiettävästi halunnut Luizin joukkueeseensa viime kaudeksi, mutta työluvan kanssa ilmenneet ongelmat ajoivat nuoren brasilialaisen takaisin Gironan paitaan. Nyt työlupa-asioiden pitäisi olla kunnossa, ja 17 miljoonalla eurolla Aston Villaan siirtyvä Luiz pääsee vihdoin debytoimaan Valioliigassa.

Kuten aiemmin kerroimme, on viime kauden päätteeksi takaisin Valioliigaan noussut Aston Villa haalinut runsaasti uusia pelaajia riveihinsä. Luizin siirron myötä Dean Smithin valmentamaan joukkueeseen on hankittu kesänä aikana jo 10 uutta pelaajaa. Kesän siirtoihin seura on kuluttanut Transfermarktin mukaan jo 128 miljoonaa euroa.

Taas uusi hankinta Aston Villalta!

https://twitter.com/AVFCOfficial/status/1154400386377224192?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1154400386377224192&ref_url=https%3A%2F%2Fvaihtopenkki.com%2Faston-villa-jatkoi-mellastamistaan-siirtomarkkinoilla-nyt-haaviin-tarttui-manchester-cityn-keskikenttapelaaja%2F

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – –

Katso myös: Video: Mesut Özil yritettiin ryöstää veitsellä uhaten – seurakaveri pelasti saksalaistähden!

Edellinen artikkeliMTV: Rasmus Schüller palaa ensi kaudeksi HJK:hon!
Seuraava artikkeliLoukkaantumiskierre piinaa Real Madridia – nyt loukkaantui tuore hankinta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän