Suomen maajoukkueen 26-vuotias hyökkääjä Joel Pohjanpalo teki voittomaalin Union Berlinille maanantai-iltana.

Union Berlin kaatoi vieraskentällä Hoffenheimin numeroin 1-3 (0-0) Saksan Bundesliigassa maanantai-iltana. Ottelun ratkaisijaksi nousi vaihtomies Joel Pohjanpalo!

Pohjanpalo vaihdettiin kentälle 77. minuutilla ottelun ollessa tilanteessa 1-1. Vain kahdeksan minuuttia myöhemmin Jolle ohjasi pallon maalinedustalta pallon maaliin. Hetkeä myöhemmin mies oli läpiajossa, mutta laukoi epäonnekseen vasempaan sisätolppaan. Pohjanpalo on tehnyt tällä kaudella kaksi sarjamaalia.

Bundesliigaa on pelattu nyt kuusi sarjakierrosta ja kärjessä ovat 15 pisteellä tuttuakin tutummmat Bayern Munchen ja Borussia Dortmund. Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen on neljäntenä 12 pisteellä ja Union Berlin on puolestaan seitsemäntenä, kun kasassa on yhdeksän pistettä.