Atalanta-Liverpool: maalimääräsormi herkistyy

Tiistai ja Mestarien liiga… onpahan kerrassaan erektoivan maistukaista. Muun muassa Atalanta ja Liverpool tulevat tarjoamaan pyllymyräkän, jota ei välttämättä kannata jättää väliin.

Atalanta – Liverpool

Kun Serie A:n tämänhetkinen nelonen ja viime kauden väriläiskä Atalanta kohtaa Valioliigaa johtavan Liverpoolin, kannattaa olla päkiöillä. Kuten lauantaiseen Liverpool-West Ham -valintaani (o2,5 + BTTS) liittyen raapustelin, on Liverpool onnistunut alkukaudella varjelemaan omaa puolustuspäätään vaihtelevalla menestyksellä. Atalantan hyökkäysiloittelu alkaa jo olla kaikkien tiedossa, joten tiistai-iltana saatetaan edetä varsin vauhdikkain juonenkääntein.

Kloppilla riittää edelleen pohdittavaa alakertansa kanssa, sillä Virgil van Dijk on sivussa pitkään ja keskuspuolustusta välillä paikkaillut Fabinho näyttänee olevan edelleen lasaretin puolella. Joel Matip ja keskikentällä runkoaan rääkkäävä Naby Keita harjoittelivat sunnuntaina joukkueen palauttavissa treeneissä, mutta pelaaminen varmistunee vasta ottelun alla. Ikifantsu Thiago ei ollut sunnuntaisissa treeneissä mukana.

Atalanta lähtee tiistaiseen vääntöön Crotonesta napattu mukava 1-2 vierasvoitto vyöllään. Lopputulos jäi yllättävän tiukaksi, vaikka xG-lukemaa luotiin vieraiden toimesta 3,50 maalin verran. Atalantallakin on omat alakerran huolensa, kun liian isoja kysymysmerkkejä leijuu Mattia Caldaran, Hans Hateboerin, Rafael Toloin, Robin Gosensin sekä Romeron yllä. Yläkerrassa riittää menijöitä, mutta miten puolustus saadaan raavittua kasaan?

Pelivalinta

Atalanta ja Liverpool eivät ole tottuneet peruutteluun, ja vallitsevassa tilanteessa ottelusta saattaa kehkeytyä parhaimmillaan varsinainen maalintekokilpailu. Muun muassa Murielilla, Gomezilla, Zapatalla ja Lammersilla marinoitu Atalanta uskaltaa hyökätä luovasti ja jopa yltiörohkeasti, ja kun Salahin, Firminon sekä Manen juonikkuus tiedetään, odotan näkeväni hyökkäyspelin nimeen vannovaa sinkoilua.

Yli 3,5 maalista tarjottu kerroin 1,92 kelpaa lapulle, myös ensimmäiseen puoliaikaan liittyvät maalimäärät ovat harkinnassa.

Sellaista, muistakaa venytellä.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here