NYT SE ON VARMAA: Suomi menee jalkapallon EM-kisoihin!

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue etenee historiallisesti EM-kisoihin! Tämä varmistui perjantai-iltana Helsingissä! 

Suomen upea taival jalkapallon EM-karsinnoissa huipentui perjantai-iltana Helsingissä, kun Liechenstein kaatui numeroin 3-0. Jasse Tuominen aloitti maalinteon ensimmäisellä puoliajalla ja Teemu Pukki sinetöi toisella puoliajalla historiallisen paikan EM-kisoissa kahdella maalillaan.

Kotivoitto varmisti historiallisen arvokisapaikan jo ennen karsintojen päätöskierrosta. Suomi kohtaa vielä Kreikan vieraskentällä heti tulevana maanantaina, mutta tuon ottelun lopputuloksella ei ole mitään väliä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Riven johdolla Suomi meni kisoihin

Telia 5G Areena oli luonnollisesti loppuunmyyty. Tuon lisäksi Nelonen näytti ottelun suorana lähetyksenä. Ympäri Suomea on myös kova huuma päällä, sillä muun muassa Helsingin ja Tampereen toreilla näytettiin matsi jättiscreeniltä, ja monien muiden isojen kaupunkien areenoilla ja halleissa näytettiin ottelu livenä.

Huuhkajat-hulinaan osallistuu vahvasti myös maalitykki Pukin seurajoukkue Norwich. Norwich järjesti Telia 5G Areenan lähettyville 500 ihmisen ulkoilmatapahtuman, jossa ottelua pystyi seuraamaan. Viralliset Pukki Partyt ovat ottelun jälkeen Apollossa. Lisäksi Norwich avasi oman Pop Up -myymälän perjantain ja lauantain ajaksi kauppakeskus Kamppiin.

— —
KATSO MYÖS: Video: Huuhkajien kannattaja Jone sekoaa onnesta

Edellinen artikkeliFrankfurt-kapteenille loppuvuoden pelikielto Freiburg-koutsin taklaamisesta – katso video tilanteesta
Seuraava artikkeliVideo: Rive vietiin ansaitusti suihkuun!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän