Suomi voitti Ruotsin alle 20-vuotiaiden maaottelussa sunnuntaina. Suomen Kai Meriluoto nousi ratkaisijaksi lisäajan viime hetkillä.

Suomi kaatoi Ruotsin numeroin 2-1 (1-1) alle 20-vuotiaiden maaottelussa Maarianhaminassa sunnuntaina.

Suomi siirtyi johtoon kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Patrik Raitasen matala keskitys löysi Jeremiah Strengin takatolpalta. Ruotsi tuli tasoihin muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Erik Ahlstrandin upea laukaus yllätti Matias Riikosen.

1–1-lukemat olivat säilyä ottelun loppuun saakka, kunnes Suomen vaihtopelaajat nousivat sankareiksi. Lisäaikaa oli pelattu jo kuutisen minuuttia, kun Oscar Wiklöfin loistava keskitys tavoitti Kai Meriluodon. Vieraille ei jäänyt enää aikaa tasoituksen tekemiseen, ja Suomi päätti maajoukkuetapahtuman makoisaan voittoon.

Suomi – Ruotsi 2–1 (1–1)
11’ Jeremiah Streng 1–0
17’ Erik Ahlstrand 1–1
90+6′ Kai Meriluoto 2–1