Suomi haki vierasvoiton Armeniasta EM-karsinnoissa!

u19-poikien joukkue nimetty

Suomi haki tärkeän vierasvoiton Armeniasta tiistaialkuiltana. Suomen maalintekijöinä toimivat Fredrik Jensen ja Pyry Soiri.

Ottelun avausjakso oli Suomen kannalta varsin sekava. Armenia hallitsi tapahtumia jakson alussa ja lopussa. Fredrik Jensen vei Suomen 0-1-johtoon Teemu Pukin syötöstä 14. minuutilla ja tuon vierasmaalin jälkeen Suomella oli hyvä vaihe päällä, mutta lisämaali jäi syntymättä.

Toisella jaksolla molemmilla joukkueilla oli hetkensä. Suomella oli tunnin kohdilla muutama herkullinen paikka, mutta sitten 78. minuutilla vaihdosta kentälle tullut Pyry Soiri laittoi Robin Lodin syötön tyhjiin ja numeroiksi 0-2!

Lukas Hradecky esitti 82. minuutilla harvinaisen upean tuplatorjunnan. Armenia ei saanut aikaiseksi sen kummempaa takaa-ajoa ja näin Suomelle vierasvoitto.

Armeniasta tärkeä vierasvoitto

Suomi kärsi viime lauantaina tappion Italialle, mutta tiistaina Armeniassa tuli tärkeät kolme pistettä.

Suomen seuraava ottelu pelataan lauantaina 8. kesäkuuta Tampereen Ratinassa, kun vastaan saapuu Bosnia ja Hertsegovina.