Englanti möyhensi Montenegron – rasismi nousi jälleen puheenaiheeksi

Kroatia - Englanti

Englanti möyhensi Montenegron EM-karsinnoissa peräti 5-1, mutta rasismisyytökset varjostivat maanantain ottelua.

Maanantainen EM-karsintaottelu ei tarjonnut juurikaan jännitettävää pelillisessä mielessä. Vaikka Montenegro karkaisikin alussa 1-0 johtoon, vei Englanti voiton suvereenisti maalein 5-1. Englannin maaleista vastasivat Michael Keane, Harry Kane, Raheem Sterling sekä kahdesti osunut Ross Barkley.

Täydellistä ruusuilla tanssimista Englannin vierailu Podgoricaan ei kuitenkaan ollut, sillä Englannin pelaajista ainakin laitapuolustaja Danny Rose sekä viidennen maalin viimeistellyt Sterling joutuivat rasististen huutojen kohteeksi.

– Me tulemme ilmoittamaan huudoista UEFA:lle. Tiedän, mitä kuulin. Minulla ei ole mitään epäilystä siitä, mitä tapahtui. Varmistamme, että tästä ilmoitetaan virallisesti, koska se ei ole hyväksyttävää. Meidän täytyy tukea pelajiamme, Englannin päävalmentaja Gareth Southgate jyrähti ottelun jälkeen.

Ottelun jälkeen Manchester Cityä edustava Sterling otti asiaan kantaa myös Twitterissä, lataamalla sinne kuvan, jossa hän sulkee korvansa.

– Paras tapa hiljentää vihaajat (ja kyllä, tarkoitan rasisteja), Sterling twiittasi.

Englanti möyhensi Montenegron – rasismi varjosti voittoa

https://twitter.com/sterling7/status/1110306018515435520?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1110306018515435520&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportti.com%2Fuutinen.asp%3FCAT%3D3-3%26ID%3D385998

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Katso myös: Video: Ranska murskasi Islannin EM-karsinnoissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here