Klassikkovideo: Suomen ja Saksan 3–3-tasapeli Olympiastadionilla 2008

suomi saksa jonatan johansson puoliaika

Hienoa nostalgiaa! Tässä on maalikooste yhdestä ikimuistoisesta MM-karsintaottelusta. Suomi ja Saksa pelasivat 3–3-tasapelin Olympiastadionilla syyskuussa 2008.

Suomen ja Saksan taisto päättyi tasanumeroihin 3-3 (2-2) MM-kisojen 2010 karsintojen 4-lohkon avausottelussa Olympiastadionilla syyskuussa 2008.

Avausjakson lopussa nähtiin peräti neljä osumaa 12 minuutissa. Ensin Jonatan Johansson (kuvassa) vei Suomen johtoon, mutta saksalaislegenda Miroslav Klose tasoitti numeroiksi 1-1. Sitten Mika Väyrynen vei Suomen uudestaan johtoon, mutta juuri ennen taukoa Klose tasoitti taukonumeroiksi 2-2.

Toisen jakson alussa Daniel Sjölund puski Suomen 3-2-johtoon. Mutta 83. minuutilla Saksa tuli vielä kerran tasoihin, kun Klose viimeisteli hattutemppunsa ja näin loppunumerot 3-3.

Saksa ja Venäjä etenivät 4-lohkosta MM-kisoihin. Suomi oli lohkon kolmas, neljä pistettä Venäjää perässä.