36-vuotias uruguaylainen hyökkääjälegenda Luis Suarez hämmentää, ihastuttaa ja vihastuttaa edelleen pelikentillä.

Gremio kaatoi kotikentällään Cruzeiron numeroin 3-0 (1-0) Brasilian pääsarjassa, Serie A:ssa, maanantai-iltana.

Ottelun voittomaali syntyi 29. minuutilla, kun Gremion hyökkääjätähti Luis Suarez pamautti pallon reppuun maalinedustalta, 1-0. Suarez myös syötti toisen jakson alussa Felipe Ignacio Carballo Aresin tekemän 2–0-maalin.

Aivan avausjakson lopulla nähtiin tunteita herättänyt tilanne, missä Suarez oli luonnollisesti hämmentämässä. Kaksinkamppailussa Suarez kaatui dramaattisesti nurmenpintaan. Pian hän otti toisen nappiksensa pois ja heitti sen nurmeen.

Cruzeiron puolustaja Marlon puolestaan heitti kengän sivurajan yli. Erotuomari antoi Marlonille keltaisen kortin.