Suomalaisjoukkueilla surullinen torstai-ilta Eurooppa-liigan karsinnoissa

surullinen ilta eurooppa-liigassa puoliaika

Eurooppa-liigan karsintojen 1. kierroksen avausottelut pelattiin torstai-iltana. Lopputulos oli surullinen, sillä FC Lahti, Ilves ja KuPS kärsivät kotitappiot.

FC Lahti sai vastaansa islantilaisen Fimleikafélag Hafnarfjarðarin, joka oli todella tyly vierailija. Harvat paikkansa tehokkaasti käyttänyt ja fiksusti puolustussuuntaan pelannut islantilaisnippu kävi ottamassa 0-3-vierasvoiton!

Ilves pelasi euro-ottelun 27 vuoden tauon jälkeen, mutta joukkue joutui pelaamaan kotiottelunsa Helsingissä. Romanttisen hieno Tammelan stadion ei täytä eurovaatimuksia ja Ratinan stadionilla on käynnissä yleisurheilukisat, joten Ilves joutui pelaamaan Telia 5g Areenalla, kun vastustajaksi saapui bulgarialainen Slavia Sofia.

Ilveksellä oli kaikki eväät kotivoittoon saakka, mutta bulgarialaisjoukkue onnistui tekemään toisen jakson loppupuolella 0-1-maalin vastahyökkäyksestä.

KuPS kohtasi puolestaan tanskalaisen suurseuran FC Kööpenhaminan. Tasainen matsi ratkesi toisen jakson loppupuolella, kun kööpenhaminalaiset saivat tehtyä 0-1-voittomaalin.

Surullinen torstai-ilta:

To 12.7. FC Lahti vs. FH Hafnarfjördur 0-3 (0-2)
To 12.7. Ilves vs. Slavia Sofia 0-1 (0-0)
To 12.7. KuPS vs. FC Kööpenhamina 0-1 (0-0)

Otteluparien toiset osaottelut pelataan Islannissa, Bulgariassa ja Tanskassa ensi viikon torstaina 19. heinäkuuta.

— —
LUE MYÖS: Ranskan MM-kullasta tarjolla superkerroin 5,00!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here