Argentiinalainen Nestor Pitana viheltää MM-finaalin

nestor pitana puoliaika

Kerrassaan loistavasti MM-kisoissa esiintynyt 43-vuotias argentiinalainen Nestor Pitana toimii erotuomarina sunnuntain MM-finaalissa. 

Avustavina erotuomareina toimivat argentiinalaiset Hernan Maidana ja Juan Pablo Belatti. Pitana on viheltänyt näissä kisoissa  tähän mennessä neljä ottelua. Ympyrä ikään kuin sulkeutuu, sillä hän vihelsi myös kisojen avausottelun torstaina 14. kesäkuuta, kun Venäjä murskasi Saudi-Arabian peräti numeroin 5-0.

Voimakasrakenteinen ja näyttävä Pitana on entinen näyttelijä. Hänen karismansa on huokunut kentällä. Kaiken lisäksi mies on viheltänyt todella hyvin ja ansaittu tunnustus on nyt tullut. Pitana toimi erotuomarina myös Brasilian MM-kisoissa 2014.

MM-kisat huipentava finaali Ranska vs. Kroatia pelataan sunnuntaina 15.7. klo 18:00. Pronssiottelu Belgia vs. Englanti pelataan lauantaina 14.7. klo 17:00 ja tuossa ottelussa erotuomarina toimii iranilainen Alireza Faghani.

— —
LUE MYÖS: Ranskan MM-kullasta tarjolla superkerroin 5,00!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here