Video: Sunderlandin Luke O’Nien pysäytti vastahyökkäyksen hyppäämällä reppuselkään

Sunderlandin Luke O’Nien otti viikonloppuna Mestaruussarjan kierroksella mielenkiintoiset puolustuskeinot käyttöön.

Sunderland ja Bristol City tasasivat viikonloppuna Mestaruussarjan kierroksella pisteet 1–1-lukemin. Kotijoukkue Sunderland oli pitkään täydessä pistepotissa kiinni Jack Clarken osumalla, mutta Bristolin Nahki Wells tasoitti toisen puoliajan kolmannella lisäminuutilla rangaistuspotkusta.

Ankarasti johtoaan suojellut Sunderland otti puolustaessaan hieman tavanomaisesta poikkeavat keinot käyttöön. Vaihdosta kentälle tullut Luke O’Nien nimittäin keskeytti Bristolin vastahyökkäyksen hyppäämällä vastustajan reppuselkään. O’Nienille tuomittiin tilanteesta keltainen kortti, minkä hän hyväksyi mukisematta.

Sunderland on tasaisessa Mestaruussarjassa sijalla kuusi. Sijoilla seitsemän ja kahdeksan majailevat Millwall ja Blackburn ovat keränneet yhtä paljon pisteitä. Neljäntenä ja viidentenä olevat Luton ja Watford ovat pisteen edellä.

LUE MYÖS: Herkullisia kampanjoita ja tarjouksia löydät Kampanjat-sivuiltamme!

Luke O’Nien hyppäsi Bristol-pelaajan reppuselkään

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Nottingham Forestilta huima koko joukkueen taidonnäyte – kaikki 11 pelaajaa koskivat palloon ennen tasoitusmaalia
Seuraava artikkeliVideo: SJK Akatemian testipelaaja pamautti huikean maalin lisäajalla – vei seinäjokelaiset jatkoon Ykköscupissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän