Stephen Humphrys teki viikonloppuna takuulla uransa tähän asti upeimman maalin Heartsin napatessa kotivoiton.

Heart of Midlothian F.C. eli tuttavallisemmin Hearts voitti viikonloppuna Skotlannin pääsarjaottelussa Dundee Unitedin kotikentällään lukemin 3–1.

Ottelu tosin alkoi vieraiden merkeissä. Valioliigastakin männävuosilta tuttu hyökkääjä Steven Fletcher iski ensimmäisen maalin Dundeen suomalaisvahvistus Ilmari Niskasen syötöstä yhdeksännellä peliminuutilla.

Dundee joutui pelaamaan kuumassa ottelussa pitkään vajaamiehisenä, mikä lopulta kostautui. Hearts kiri rinnalle 71. minuutilla ja ohi kuutisen minuuttia myöhemmin.

Ottelun voiton sinetöinyt Heartsin maali syntyi lisäajan seitsemännellä minuutilla. Ja sitä kannattikin odottaa! Puoliajalla vaihdosta sisään tullut Stephen Humphrys laukoi uskomattomalla kaukolaukauksella pallon Dundeen verkkoon omalta kenttäpuoliskolta yli vastassa olleen Dundee-veskarin.

Hearts on sarjassa kolmantena Skotlannin kahden jättiläisen, Rangersin ja Celticin, jälkeen. Niskasen edustamalla Dundeella ei kulje lähellekään yhtä hyvin, sillä joukkue on valahtanut jumbosijalle.