Stadin Derby lähes loppuunmyyty – yläkatsomossa vielä vapaita paikkoja

Sonera Stadium tullaan suurella todennäköisyydellä myymään jo viidettä kertaa putkeen loppuun, kun HIFK ja HJK kohtaavat Stadin Derbyssä!
Sonera Stadium tullaan suurella todennäköisyydellä myymään jo viidettä kertaa putkeen loppuun, kun HIFK ja HJK kohtaavat Stadin Derbyssä!

Odotettavissa jälleen loppuunmyyty Sonera Stadium eli yli 10 000 katsojaa

Veikkausliigan sarjataulukossa toiseksi viimeisenä oleva HIFK kertoi perjantaina, että keskiviikkona 10.8. pelattavaan HIFK – HJK otteluun on myymättä enää noin 1 000 pääsylippua.

Ticketmasterin verkkosivujen mukaan Sonera Stadiumin pääkatsomo, HIFK:n kannattajakatsomo IFK Klacken sekä HJK:n myymä Klubipääty ovat loppuunmyytyjä. Vapaita paikkoja on alle 100 itäkatsomossa. Eniten paikkoja on vapaana yläkatsomossa, jonne mahtuu vielä noin 1 000 suomalaisen jalkapallon seuraajaa.

HIFK julkaisi sosiaalisen median kanavissaan kuvan, joka kertoo lipunmyynnin tilanteesta.
Lippuja otteluun voit hankkia vielä täältä.

HIFK ja HJK kohtasivat ensimmäisen kerran yli 40 vuoteen viime kaudella Veikkausliigassa. Kaikki kolme kaudella 2015 pelattua olivat loppuunmyytyjä ja päättyivät 1-1 tasapeleihin. Tämän kauden ensimmäisessä Stadin Derbyssä HJK oli parempi lukemin 2-1. Myös tuo ottelu oli loppuunmyyty.

HIFK – HJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - Coolbet

Edellinen artikkeliVeikkausliigan viime kauden maalikuningas siirtyy Australiaan
Seuraava artikkeliAberdeen tippui todella nololla omalla maalilla Eurooppaliigasta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän