Valioliigan kärkipäässä keikkuvan Spursin mediavastaava ja Sky Sportsin toimittaja veivät huomion Everton-ottelun lehdistötilaisuudessa. 

Tilaisuudessa oli luonnollisesti tarkoituksena ennakoida tulevana sunnuntaina pelattavaa Tottenhamin ja Evertonin välistä ottelua, mutta huomio keskittyikin aivan muualle.

Sky Sportsin jalkapallotoimittaja Dharmesh Sheth ei kuitenkaan malttanut pysyä asiassa, vaan tivasi Tottenham-valmentaja Mauricio Pochettinolta aktiivisesti mahdollisesta Manchester United -pestistä.

Muun muassa Pochettinon Southampton-aikoihin palannut Sheth kertoi, että argentiinalaisluotsin ja ManU:n mahdollisesta liitosta kuiskitaan laajalti ympäri Englantia. Tottenhamin viestintäpäälikkö Simon Felsteinille kysymykset Unitedista olivat liikaa.

– Me kutsuimme sinut tänne ennakoimaan jalkapallo-ottelua, ja sinä tulet kyselemään valmentajaltamme toisesta työpaikasta.

– Sinun miehesi (toinen Sky Sportsin toimittaja) oli täällä tiistaina ja kysyi samoja kysymyksiä. En ole valmis lähtemään siihen touhuun uudelleen, joten pyydän sinua jatkamaan seuraavaan aiheeseen, Felstein jatkoi.

Lopulta lehdistötilaisuudesta muotoutui varsin huvittava, sillä Felsteinin ja Shethin väitellessä keskenään muut toimittajat ja Pochettino itse jäivät täysin sanattomiksi.

– Sinusta (Felsteinistä) tulee tämän lehdistötilaisuuden tähti. Ja se on mukavaa, Pochettino sai lopulta sanottua hymy kasvoillaan.

Spursin lehdistötilaisuudessa riitti ihmeteltävää

https://twitter.com/BBCSport/status/1075795139564617728?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1075795139564617728&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.valioliiga.com%2Faihe%2Fmauricio-pochettino%2F2018-12%2Ftottenhamin-mediavastaava-hermostui-pochettino-ihmetteli-vieressa-ei-enaa-mitaan-manchester-unitediin-liittyvaa%2F

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – –

Katso myös: Video: Australia voittaa Amerikan Samoan 31-0 MM-karsinnoissa vuonna 2001

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here