Sparvin ja Hämäläisen seurat hävisivät Mestarien liigan karsinnoissa

Veikkausvihje

Tanskalainen FC Midtjylland ja puolalainen Legia Varsova hävisivät Mestarien liigan toisella karsintakierroksella.

Suomen maajoukkueen Tim Sparvin ja Kasper Hämäläisen joukkueet eivät onnistuneet voittamaan vastustajiaan Mestarien liigan toisen kierroksen ensimmäisissä osaotteluissa.

Sparvin FC Midtjylland kärsi vieraissa 2–1-tappion kazakstanilaiselle FC Astanalle, vaikka oli pitkään kiinni tasapelissä. Astanan voittomaali syntyi harmittavasti vasta lisäajalla. Hämäläisen Legia puolestaan hävisi kotonaan slovakialaiselle Spartak Trnavalle maalein 2–0.

Sparv pelasi Astana-ottelussa täydet 90 minuuttia. Hämäläinen aloitti karsintaottelun penkillä, mutta tuli vaihdosta kentälle ottelun toisella jaksolla.

HJK pelaa toisen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelunsa keskiviikkona vieraskentällä valkovenäläistä Bate Borisovia vastaan. Ensimmäisellä kierroksella HJK kukisti färsaarelaisen vastustajansa Vikingurin yhteismaalein 5–2.