HJK marssi kotivoitolla Mestarien liigan karsintojen toiselle kierrokselle

hjk aloitti Mestarien liigan karsinnat vierasvoitolla färsaarilla puoliaika

Karsintojen seuraavalla kierroksella HJK:n vastustajaksi asettuu valkovenäläinen Bate Borisov.

HJK teki tiistaina kotikentällään kolme nopeaa maalia ja eteni jatkoon Mestarien liigan karsintojen ensimmäiseltä kierrokselta. Klubi voitti färsaarelaisen vastustajansa Vikingurin maalein 3–1 (3–1) ja meni jatkoon yhteismaalein 5–2. Ensimmäinen osaottelu vieraissa päättyi Klubin 2–1-voittoon.

HJK:n maaleista ottelussa vastasivat João Klauss, Evans Mensah ja Mosa. Kaikki maalit syntyivät ensimmäisten 20 minuutin aikana. Ensimmäisellä jaksolla Vikingurin Gunnar Vatnhamar teki vielä kavennusmaalin, mutta enempää osumia färsaarelaiset eivät onnistuneet enää tekemään.

HJK:n seuraava vastustaja karsinnoissa on valkovenäläinen Bate Borisov. Ensimmäinen osaottelu pelataan Valko-Venäjällä keskiviikkona 25.7.2018.

KuPS, Ilves ja FC Lahti jatkavat torstaina

Suomalaisjoukkueiden Eurooppa-liigan karsintojen 1. kierroksen toiset osaottelut pelataan torstaina.

FC Lahti, Ilves ja KuPS hävisivät kaikki ensimmäiset osaottelunsa kotikentillään ja lähtevät nyt hakemaan voittoja vierasotteluista.

To 19.7. klo 19:00: Slavia Sofia vs. Ilves
To 19.7. klo 21:00: FC Kööpenhamina vs. KuPS
To 19.7. klo 22:15: FH Hafnarfjördur vs. FC Lahti