SJK:ssa tapahtuu – jo kolmannelle päävalmentajalle potkut

Manuel Roca on vapautettu Veikkausliiga-seura SJK:n valmentajan paikalta. Valmennusryhmään kuuluvat Brian Page ja Toni Lehtinen hoitavat tämän kauden loppuun. SJK on myös käynnistänyt neuvottelut tulevan valmennustiimin kokoamiseksi.

Alunperin määräaikaisella sopimuksella valmentajaksi palkatun Manuel Rocan oli tarkoitus valmentaa tämä kausi loppuun. Kauden aikana tuli kuitenkin ilmi useita erimielisyyksiä Rocan ja pelaajiston kesken, eikä seurajohtokaan ollut tyytyväinen vaatimustasoon tai tuloksiin.

Nämä johtivat seuran hallituksen päätökseen, että sopimusta ei tulla jatkamaan tämän kauden jälkeen. Rocalle ilmoitettiin sovitusti elokuun lopussa, että sopimusta ei uusita kauden päätteeksi. Yhdessä oli kuitenkin sovittu että Roca hoitaa työnsä kauden loppuun saakka sopimuksen mukaisesti.

Edellisen ottelun valmistautumisen yhteydessä ja ennen ottelua, on kuitenkin noussut esiin uusia ongelmia ja nämä vaikuttivat muun muassa perjantaina pelattuun otteluun. SJK:lla on tulossa tärkeitä otteluita vielä tämän kauden aikana ja on ensisijaisen tärkeää että kaikki puhaltavat nyt yhteen hiileen. Lisäksi on tärkeää että jokainen joukkueen jäsen tekee töitä yhteisesti voiton eteen. Siten SJK:n hallitus on tehnyt päätöksen vapauttaa Roca tehtävistään jo ennen kauden päätöstä.

– Heti alusta alkaen kun tulin Seinäjoelle, tein töitä kovaa ilman lepoa kolmen kuukauden ajan ja annoin kaikkeni tälle seuralle. Halusin tuoda motivaation takaisin pelaajille, seurajohdolle ja kannattajille. Lähden seurasta pettyneenä, mutta olen omaan työhöni tyytyväinen. Ennen lähtöäni haluan toivottaa koko SJK-perheelle kaikkea hyvää loppukaudeksi ja erityisesti puheenjohtaja Raimo Sarajärvelle, joka on ollut läheinen minulle sekä tukenut minua. Toivon että kaikilla tulevilla seurajohtajilla on yhtä suuri sydän kuin hänellä on. Kiitos tästä ajasta SJK:ssa, kommentoi tehtävistään vapautettu SJK-valmentaja Manuel Roca seuran verkkosivuilla.

Espanjalainen Roca tuli SJK:n päävalmentajaksi kesäkuussa Sixten Boströmin tilalle. Helmikuussa päävalmentajan tehtävistä erotettiin puolestaan Simo Valakari.

Lähde: SJK:n verkkosivut

12 Kommentit

  1. Kuka noin rauhalliseen ja pitkäjänteiseen työympäristöön haluaa jatkossa enää töihin ? Kugin voisi palkata loppukaudeksi se ehtisi kenties vielä saamaan asiat sen verran sekaisin ,että vielä neljännet potkut ennen toiseksi viimeistä tai viimeistä sarjakierrosta kruunaisivat Pohjalaisten yritteliään kauden.

  2. Faktoista en mene takuuseen, mutta 1995 Rops 3 (Matinlassi, Salmi ja Williams), HJK 2007 3 (Keke, Hyryläinen, Muurinen), VPS 2007 3 (Pyykölä, Koivumäki, Lindberg) ja KuPS 2014 3 (Pekonen, Taipale, Rajamäki).

  3. Faktoista en mene takuuseen, mutta 1995 Rops 3 (Matinlassi, Salmi ja Williams), HJK 2007 3 (Keke, Hyryläinen, Muurinen), VPS 2007 3 (Pyykölä, Koivumäki, Lindberg) ja KuPS 2014 3 (Pekonen, Taipale, Rajamäki).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here