Video: SJK teki maalin sivurajaheitosta – VPS-maalivahdilta karmea moka

Veikkausliigassa nähtiin torstaina maali sivurajaheitosta. Tämä osuma on niin harvinainen, että luvassa lienee hittivideo.

SJK:n Terry Yegbe viskasi melkoisen sivurajaheiton kohti VPS:n maalia heti avausminuuteilla. VPS-maalivahti Teppo Marttiselle sattui iso arviointivirhe, ja pallo livahti hänen käsiensä kautta maaliin.

Jos heitto ei olisi osunut Marttisen käsiin ja täten mennyt suoraan maaliin, olisi maali hylätty. SJK voitti ottelun lopulta lisäajan ratkaisuosuman turvin numeroin 2-1.

LUE MYÖS: Herkullisia kampanjoita ja tarjouksia löydät Kampanjat-sivuiltamme!

SJK tekee maalin sivurajaheitosta

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

1 kommentti

  1. Vaikutti kyllä kovasti väärältä heitolta. Oikea takajalka oli TV-kuvan perusteella heitossa irti nurmesta. Selittäisi osaltaan, miksi heitto kantoi niin pitkälle ja yllätti maalivahdin. Tulkintaa puoltaisi myös heittäjän loppuasento, joka oli selvästi etukenoinen: ”takajalkaa” heitossa hyödynnettäessä (jos etujalka on suorana) loppuasento ei oikein voi päätyä etukenoon ilman, että takajalka irtoaa maasta. Varsinkin suoraan heittäjää kohti kuvatusta jälkimmäisestä TV-hidastuksesta tilanne näkyy aika lailla kiistattomasti. Todella harmillista, jos tämä jää historiaan maalivahdin virheenä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here