Lionel Messi siirtyy Inter Miamiin

Parin viikon päästä 36 vuotta täyttävä argentiinalaistähti Lionel Messi siirtyy Major League Soccerissa pelaavaan Inter Miami FC:n riveihin.

Yksi jalkapallohistorian kovimmista pelaajista Lionel Messi siirtyy Inter Miami FC:n riveihin. Joukkuekaverina on Suomen maajoukkuemies Robert Taylor. Joukkueen omistusportaaseen kuuluu muun muassa David Beckham.

Messiä vietiin huhuissa Saudi-Arabian pääsarjaan, ja toisaalta huhut veivät miestä myös takaisin Barcelonaan. Messi kertoi kuitenkin espanjalaismedia Mundo Deportivolle, että hän siirtyy Major League Socceriin. Sopimuksen pituudesta ja yksityiskohdista ei ole vielä tietoa julkisuudessa.

Lempinimellä La Pulga (suom. Kirppu) tunnettu Lionel Messi liittyi FC Barcelonan maineikkaaseen juniorimyllyyn vuonna 2001, ollessaan 14-vuotias. Sen jälkeen messiaaksikin ristitty argentiinalaistähti iski Blaugranan riveissä yli 600 maalia.

Messi pelasi Barcelonan edustusjoukkueessa vuodesta 2004 lähtien aina kesään 2021 saakka, kunnes siirtyi Paris Saint-Germainiin. Hän juhli Argentiinan kanssa MM-kultaa Qatarissa joulukuussa 2022.

Lionel Messi siirtyy Jenkkeihin

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän