Video: Sheffield Wednesday kiri neljän maalin takaa rinnalle ja ohi nousukarsinnoissa

League Onen nousukarsinnoissa nähtiin käsittämätön temppu, kun Sheffield Wednesday nousi neljän maalin takaa Peterborough’n ohi.

Englannin League Onen nousukarsinnoissa saatiin todistaa torstaina eeppistä tarinaa, kun Sheffield Wednesday eteni Wembleyllä pelattavan nousukarsintafinaaliin, vaikka lähti toiseen osaotteluun neljän maalin takaa. Peterborough United oli voittanut joukkueiden ensimmäisen ottelun tylyin lukemin 4–0.

Sheffieldin kiri lähti puremaan jo avauspuoliskolla, kun se onnistui iskemään kaksi maalia. 3–0-osuma syntyi 71. minuutilla ja pelin jatkoajalle vienyt tasoitusosuma, kun lisäaikaa oli pelattu peräti kahdeksan minuuttia.

Peterborough tarrasi kiinni jatkopaikkaan, kun Lee Gregory puski epäonnisesti pallon omaan maaliin jatkoajalla. Uskomaton ottelu kääntyi kuitenkin ratkottavaksi rankkarikisassa, sillä sitkeä Sheffield nousi vielä tasoihin Callum Patersonin osumalla.

Rangaistuspotkukisassa Sheffieldin kaikki laukojat onnistuivat. Peterborough’n toinen laukoja puolestaan epäonnistui, ja näin trilleri kääntyi uskomattoman nousun tehneelle Sheffield Wednesdaylle.

Sheffield Wednesday juhli uskomatonta kirivoittoa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Atlantiksen Konan Kouakou painoi komean ulkosyrjämaalin Suomen Cupissa
Seuraava artikkeliVideo: Ajattoman upea hattutemppu – kaksi maalia suoraan kulmasta ja yksi vaparista

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän