League Onen nousukarsinnoissa nähtiin käsittämätön temppu, kun Sheffield Wednesday nousi neljän maalin takaa Peterborough’n ohi.

Englannin League Onen nousukarsinnoissa saatiin todistaa torstaina eeppistä tarinaa, kun Sheffield Wednesday eteni Wembleyllä pelattavan nousukarsintafinaaliin, vaikka lähti toiseen osaotteluun neljän maalin takaa. Peterborough United oli voittanut joukkueiden ensimmäisen ottelun tylyin lukemin 4–0.

Sheffieldin kiri lähti puremaan jo avauspuoliskolla, kun se onnistui iskemään kaksi maalia. 3–0-osuma syntyi 71. minuutilla ja pelin jatkoajalle vienyt tasoitusosuma, kun lisäaikaa oli pelattu peräti kahdeksan minuuttia.

Peterborough tarrasi kiinni jatkopaikkaan, kun Lee Gregory puski epäonnisesti pallon omaan maaliin jatkoajalla. Uskomaton ottelu kääntyi kuitenkin ratkottavaksi rankkarikisassa, sillä sitkeä Sheffield nousi vielä tasoihin Callum Patersonin osumalla.

Rangaistuspotkukisassa Sheffieldin kaikki laukojat onnistuivat. Peterborough’n toinen laukoja puolestaan epäonnistui, ja näin trilleri kääntyi uskomattoman nousun tehneelle Sheffield Wednesdaylle.