PSV:n ja Sevillan matsissa nähtiin idioottimainen välikohtaus, kun Sevilla-veskari Marko Dmitrovicin hyökättiin fanin toimesta.

PSV ja Sevilla kohtasivat torstaina Eurooppa-liigassa. Kaksikon ensimmäinen välienselvittely oli päättynyt Sevillan 3–0-voittoon, joten kotijoukkue PSV:llä riitti kirittävää.

Ensimmäinen puolisko oli maaliton. Toisella puoliajalla PSV:n konkarihyökkääjä Luuk de Jong sytytti pienen toivonkipinän 77. minuutin maalillaan. Fabio Silva iski PSV:lle lisäajalla toisen maalin, mutta kolmas jäi uupumaan. Näin Sevilla eteni jatkoon yhteismaalein 3–2.

Ottelussa nähtiin erittäin ikävä välikohtaus, kun Sevillan maalivahti Marko Dmitrovicin päälle hyökättiin. Serbiveskari tosin ei tilanteesta tuntunut olevan moksiskaan, vaan kylmänviileästi väisti kentälle rynnänneen PSV-fanin lyönnin, ja kampesi pitelemään tätä maassa ennen kuin järjestyksenvalvojat ehtivät väliin.