Sevilla ja Roma etenivät kahdeksan parhaan joukkoon Mestarien liigassa

Manchester United joutui pettymään Mestarien liigassa, kun Sevilla haki vierasvoiton Old Traffordilta ja eteni kahdeksan joukkoon Mestarien liigassa. Roma voitti Edin Dzekon maalilla Shakhtar Donetskin 1-0 ja meni Sevillan tapaan jatkoon.

Old Traffordilla ei maalipaikoilla juhlittu ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla alkoi tapahtumaan sen jälkeen, kun Sevilla vaihtoi kärkimies Wissam Ben Yedderin kentälle 72. peliminuutilla.

27-vuotias ranskalaiskärki ei ehtinyt olla kuin kaksi minuuttia nurmella, kun osui ensimmäisen kerran maalipuiden väliin. Sama mies iski neljä minuuttia myöhemmin uudestaan, kun ManU haki tasoitusta pienellä riskillä.

Romelu Lukakun kavennusmaali jäi laihaksi lohduksi. Ensimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, joten Sevilla eteni jatkoon yhteismaalein 1-2.

Roma teki mitä piti

Shakhtar Donetsk voitti ensimmäisessä osaottelussa Roman 2-1. Italialaiset saivat kuitenkin tärkeän vierasmaalin, joka nousi suureen arvoon jälkimmäisessä ottelussa.

Ensimmäinen puoliaika oli maaliton, mutta toisen alussa päästiin maalin makuun. Edin Dzeko viimeisteli ottelun ainokaisen 54. peliminuutilla ja onnistui puolustamaan lopun Shakhtarin aseettomaksi. Vieraiden tilannetta ei helpottanut Ivan Ordetsin saama ulosajo 79. minuutin kohdalla.

Mestarien liiga jatkuu keskiviikkona. Barcelona ja Chelsea kohtaavat Camp Noulla. Besiktas puolestaan isännöi Bayern Munchenia.