Seuralegendan täydellinen saksipotku kaatoi Barcelonan – katso video!

Seuralegendan kerrassaan upea maali oli liikaa Barcelonalle, joka pelasi ilman Lionel Messiä La Ligan avauskierroksen ottelussa perjantaina.

Suurimpana mestarisuosikkina kauteen lähteneen Barcelonan uusi sesonki ei saanut Ernesto Valverden toivomaa alkua. Joukkue lähti Athletic Bilbaota vastaan pelattuun otteluun ilman Messiä, jonka lisäksi se menetti kesken ottelun Luis Suarezin, joka jouduttiin ottamaan jo avausjaksolla vaihtoon.

Surkean illan kruunasi se, että ottelu päättyi baski-isäntien 1-0 voittoon – ja millä tavalla! Voittomaali nähtiin vasta ottelun 89. minuutilla, kun Aritz Aduriz ohitti Marc-Andre ter Stegenin upealla saksipotkulla. Kyseessä oli 87. minuutilla kentälle otetun Adurizin ensimmäinen kosketus palloon koko ottelussa!

38-vuotias Aduriz on todellinen Athletic-legenda. Baskimaassa syntynyt hyökkääjä on pelannut Bilbaon riveissä huikeat 389 ottelua, joissa on syntynyt peräti 172 maalia.

Urallaan myös 13 A-maaottelua Espanjan paidassa pelannut konkari on viimeistellyt toistaiseksi tehokkaimmalla La Liga -kaudellaan (2015-16) komeat 20 maalia. Samaisella sesongilla mies pöllytti verkkoja myös Eurooppa-liigassa, osuen peräti 11 kertaa.

Seuralegendan maali ratkaisi ottelun

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – –

Katso myös: Klassikkovideo: Thierry Henryn täydellinen maali ManU:n verkkoon vuonna 2000