Serie A: Inter – Torino

Lauantai on varsin maukas päivä futistarjonnan osalta vedonlyöjille. Katseet keskitetään tänään pelivihjeessä Italian mantereelle, kun Inter ja Torino kohtaavat kello 19:00.

Kotijoukkue Inter lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina, vaikka joukkueen alkukausi ei olekaan saanut järisyttävän hyvää starttia. Esimerkiksi Coolbet tarjoilee isäntien voitosta kertoimen 1.58, kun taas Torinon voitosta rahat palautuu jopa 6-kertaisena. Tänään voittajan veikkaaminen jätetään kuitenkin väliin, ja lapulle haetaan hiukan erikoisempi kohde.

Interin kultapoikana on toiminut Lautaro Martinez, joka on tehtaillut pallon tolppien väliin kolmesti viidessä ottelussa. Inter onkin ollut tehokkaana nimenomaan hyökkäyspäässä, mutta verkko on heilunut yllättävänkin paljon omassa päässä, mikä on ollut Simone Inzaghin luotsaaman joukkueen akilleen kantapää toistaiseksi.

TSEKKAA TÄMÄ:

Torinon altavastaajan asema on ansaittu, sitä ei käy kiistäminen. Jengi on kuitenkin taistellut tiukkoja voittoja, ja joukkue onkin hävinnyt ainoastaan yhden pelin tähän asti. Mielenkiintoista on sekin, ettei Torino ole jäänyt kertaakaan nollille vieraspeleissä.

Tästä päästäänkin päivän pelivalintaan: vetoliuskalle painetaan veto ”Yli 2,5 maalia & molemmat joukkueet tekevät maalin” kertoimella 2.18. Interin pitäisi takoa parikin osumaa vieraiden verkkoon, ja toisaalta Torinon hyvä vire ja Interin ongelmat alakerrassa kielivät myös vierasmaalin puolesta. Ehdottomasti kokeilun arvoinen veto kyseisellä kertoimella!

Edellinen artikkeliJälleen sijoitusta Montpellierin matsiin
Seuraava artikkeliVideo: Bundesliigassa nähtiin hirmuinen tykki – Dominik Szoboszlai painoi komean maalin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän