FF Jaron Sergei Eremenko tykitti viime viikonlopun kierroksella kuvankauniin vapariosuman Ykkösessä.

KäPa isännöi sunnuntaina Ykkösessä kotikentällään FF Jaroa. Ottelu päättyi dramaattisten loppuvaiheiden jälkeen vierailija Jarolle 2–3.

Dramaattisen lopputuloksesta tekee aivan ottelun loppuhetket. Tappiolla ollut KäPa onnistui nousemaan toisen puoliajan lisäajan kuudennella minuutilla tasoihin. Siitä huolimatta täydet pisteet matkasivat Pietarsaareen, kun Jaron Jim Myrevik painoi voittomaalin vielä kahdeksannella lisäminuutilla.

Ottelun kauneinta antia oli avausmaali. Jaron Sergei Eremenko takoi avauspuoliajan ainoan maalin kuvankauniilla laukauksella kaukaa lähteneestä vapaapotkusta. 24-vuotiaalle Eremenkon perheen nuorimmalle futaajalle maali oli kauden kolmas Ykkösessä.