Selostaja sekosi – Panama varmisti MM-kisapaikan 88. peliminuutilla

Soccer Football - 2018 World Cup Qualifications - North, Central America & Caribbean - Trinidad and Tobago v United States - Ato Boldon Stadium, Couva, Trinidad and Tobago - October 10, 2017 Trinidad's Alvin Jones celebrates his goal with team mates. REUTERS/Andrea de Silva

Jalkapallon MM-karsinnoissa koettiin uskomatonta draamaa, kun Panama onnistui voittamaan MM-karsintojen päätöskierroksella Costa Rican lukemin 2-1.

Ottelun voittomaali nähtiin vasta 88. peliminuutilla. Panaman sankariksi nousi 31-vuotias puolustaja Roman Torres, joka pamautti pallon tyylikkäästi Costa Rican maaliin. Torresin voittomaali oli historiallinen, sillä Panama ei ole koskaan aiemmin pelannut MM-lopputurnauksessa.

Panama vei kolmen pisteen voitolla MM-kisapaikan USA:lta, jolle olisi riittänyt tasapeli Trinidad ja Tobagoa vastaan. USA hävisi Trinidadille lukemin 2-1. Tappio tarkoittaa sitä, että USA jää ensimmäistä kertaa MM-kisojen ulkopuolelle sitten vuoden 1986.

– Totta kai olemme pettyneitä. Kaikki oli omissa käsissä, Yhdysvaltain päävalmentaja Bruce Arena myönsi.

Katso Panaman tunteikas voittomaali videolta. Siellä varmaan nostellaan Roman Torresille jo patsasta pystyyn…

https://www.youtube.com/watch?v=lGA67tZglZQ

Ottelun jälkeen juhlat jatkuivat kentällä lähes tunnin.

11 Kommentit

  1. Panama pelasi USA:n ulos turnauksesta! Se on hieno näpäytys, sillä koko karsinta järjestelmä on rakennettu sille pohjalle, että USA pääsee joka kisoihin ”varmasti”.

  2. Hienoa Panaman kannalta mutta jenkeissä on ollut ehkä pientä soccer nostetta ja maan jääminen kisojen ulkopuolelle ei tee sille nosteelle hyvää.. ja jalkapallon lopullisesta maailmanvalloituksesta puuttuu suurinpiirtein enää USA ja Kanada..

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here