Schalken veskari tyrmäsi vastustajan älyttömällä kung fu -potkulla – katso video!

Schalken veskari Alexander Nübel sai sunnuntaina esittämästään kammotaklauksesta neljän ottelun pelikiellon ja sakot päälle.

23-vuotiasta Alexander Nübleia pidetään yhtenä Saksan ja koko Euroopan kuumimmista maalivahtilupauksista. Sunnuntaina Schalken kapteenin nauhaa kantavalla Nübelilla kuitenkin pimeni pahemman kerran, kun Eintracht Frankfurt pääsi vaaralliseen vastahyökkäykseen.

Bosnialainen Mijat Gacinovic oli pääsemässä karkuun, johon Nübel reagoi juoksemalla vastaan kauas omalta maalilta. Hän yritti hypätä palloon todellisella kung fu -potkulla, mutta päätyikin potkaisemaan Gacinovicia suoraan rintaan nappulat edellä. Molempien pelaajien ottelu päättyi siihen paikkaan, sillä Gacinovic talutettiin loukkaantuneena vaihtoon, kun taas Nübel sai tempustaan ansaitun punaisen kortin.

Nyt Nübel on saanut tuomionsa myös Saksan jalkapalloliitolta, joka lätkäisi nuorelle veskarille neljän ottelun pelikiellon ja 12 000 euron sakot.

Nübel kävi välittömästi tilanteen jälkeen pahoittelemassa taklaustaan Gacinovicille, joka ei tuoreimpien tietojen mukaan onneksi loukkaantunut pahemmin. Anteeksipyynnön lisäksi Nübel saa kiittää joukkuekavereitaan, jotka taistelivat sunnuntain ottelusta miesalivoimasta huolimatta arvokkaan 1-0 voiton. Ottelun ainoan maalin viimeisteli belgialaishyökkääjä Benito Raman.

Schalken veskari tyrmäsi Frankfurtin pelaajan sunnuntaina

https://twitter.com/ESPNUK/status/1206514068758110208

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Lue myös: The Guardian listaa TOP-100 jalkapalloilijoita – Teemu Pukki mukana!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän