Qatarin MM-kisojen ensimmäinen jymy-yllätys on totta, kun Saudi-Arabia kaatoi Argentiinan vastoin kaikkia odotuksia.

Saudi-Arabia voitti Argentiinan numeroin 1-2 (1-0) MM-kisojen C-lohkon avausottelussa Lusail Stadiumilla Qatarissa tiistaina alkuiltapäivällä.

35-vuotias supertähti Lionel Messi avasi maalihanat heti 10. minuutilla laittamalla rankkarin sisään erittäin eleettömästi, 1-0. Lautaro Martinez sai pallon maaliin 28. minuutilla, mutta tilanne oli seitinohuesti paitsio.

Saudi-Arabia hämmästytti kaikkia toisen jakson alussa. Ensin Saleh Al-Shehri tasoitti ja pian perään Salem Al Dawsari teki johtomaalin. Argentiinan kirivaihde oli vaisu, mutta samaan aikaan Saudi-Arabia pelasi tiiviisti ja vahvasti.

Saudi-Arabialle siis yllätysvoitto ja kolme pistettä. Samalla katkesi Argentiinan 36 ottelun tappioton putki (viimeisin tappio vuonna 2019).