Piskuinen San Marino teki viikonloppuna maalin kotikentällään ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen, kun Kazakstsanin verkko heilui.

Kazakstan kaatoi vieraskentällä San Marinon numeroin 1-3 (0-3) EM-karsintojen I-lohkossa viikonloppuna. San Marinon Filippo Berardo teki toisella jaksolla kavennusmaalin ja sellainen on todellakin harvinaista herkkua.

San Marino on tehnyt viimeksi maalin kotikentällään kuusi vuotta sitten. Vieraskentällä joukkue on osunut viimeksi kaksi vuotta sitten. Edellisestä osumasta ehti kulua 17 ottelua ja yli 1600 minuuttia.

San Marino on hävinnyt kaikki yhdeksän karsintaotteluaan maalierolla 1-46. Joukkue pelaa viimeisen karsintaottelunsa kotikentällään Venäjää vastaan tänään tiistai-iltana.