Video: Salzburg teki hurjan nousun ja pudotti Lazion – villit voitonjuhlat pukukopissa

salzburg voitonjuhlat puoliaika

salzburg voitonjuhlat puoliaika

Eurooppa-liigan välieräjoukkueet ovat nyt selvillä. Neljän parhaan joukkoon etenivät Arsenal, Atletico Madrid, Salzburg ja Marseille. Salzburgin pukukopissa oli matsin jälkeen ansaitut voitonjuhlat!

AS Roma teki tiistai-iltana sensaationaalisen nousun Mestarien liigassa ottamalla tarvittavan 3-0-kotivoiton Barcelonasta ja etenemällä välieriin. AS Roman paikallisvastustaja ja verivihollinen Lazio sen sijaan romahti barcelonamaisesti.

Avausosaottelussa Salzburgin numeroin 4-2 voittanut Lazio johti toista osaottelua vieraissa toisen jakson alussa 0-1 ja oli jo toinen jalka jatkopaikassa kiinni.

Sitten alkoi tapahtua ja Salzburg teki 20 minuuttiin neljä maalia! Ensin Munas Dabbur teki 1-1-tasoitusmaalin 56. minuutilla. Sitten tuli todellinen tehohetki, kun Amadou Haidara teki 2-1-maalin 72. minuutilla, Hee-Chan Hwang osui kaksi minuuttia myöhemmin ja vielä Stefan Lainer teki ratkaisevan 4-1-maalin 76. minuutilla.

Salzburg etenee välieriin yhteismaalein 6-5.

Puolivälierät (välieräjoukkueet tummennetuna):
TsSKA Moskova vs. Arsenal 2-2 (yhteismaalit 3-6)
Sporting CV vs. Atletico Madrid 1-0 (yhteismaalit 1-2)
Salzburg vs. Lazio (yhteismaalit 6-5)
Marseille vs. Leipzig 5-2 (yhteismaalit 5-3)

VÄLIERÄT (arvottu pe 13.4.):
Arsenal vs. Atlético Madrid
Marseille vs. Salzburg

Salzburg-pelaajien voitonjuhlat

Jos video ei jostain syystä avaud, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here