salzburg voitonjuhlat puoliaika

Eurooppa-liigan välieräjoukkueet ovat nyt selvillä. Neljän parhaan joukkoon etenivät Arsenal, Atletico Madrid, Salzburg ja Marseille. Salzburgin pukukopissa oli matsin jälkeen ansaitut voitonjuhlat!

AS Roma teki tiistai-iltana sensaationaalisen nousun Mestarien liigassa ottamalla tarvittavan 3-0-kotivoiton Barcelonasta ja etenemällä välieriin. AS Roman paikallisvastustaja ja verivihollinen Lazio sen sijaan romahti barcelonamaisesti.

Avausosaottelussa Salzburgin numeroin 4-2 voittanut Lazio johti toista osaottelua vieraissa toisen jakson alussa 0-1 ja oli jo toinen jalka jatkopaikassa kiinni.

Sitten alkoi tapahtua ja Salzburg teki 20 minuuttiin neljä maalia! Ensin Munas Dabbur teki 1-1-tasoitusmaalin 56. minuutilla. Sitten tuli todellinen tehohetki, kun Amadou Haidara teki 2-1-maalin 72. minuutilla, Hee-Chan Hwang osui kaksi minuuttia myöhemmin ja vielä Stefan Lainer teki ratkaisevan 4-1-maalin 76. minuutilla.

Salzburg etenee välieriin yhteismaalein 6-5.