Eurooppa-liigan välierissä Arsenal vs. Atletico Madrid ja Marseille vs. Salzburg

Arsenal eurooppa-liigan välieräjoukkueet puoliaika

Arsenal eurooppa-liigan välieräjoukkueet puoliaika

Eurooppa-liigan puolivälierien toiset osaottelut pelattiin torstai-iltana. Välieräjoukkueet ovat nyt selvillä. Neljän parhaan joukkoon etenivät Arsenal, Atletico Madrid, Salzburg ja Marseille.

Avausosaottelun kotonaan numeroin 4-1 voittanut Arsenal oli pienoisissa vaikeuksissa Moskovassa, kun TsSKA Moskova johti vielä vartti ennen loppua numeroin 2-0 ja oli yhden maalin päässä jatkopaikasta. Danny Welbeckin kavennusosuma ja Aaron Ramseyn 2-2-tasoitusmaali takasivat kuitenkin Arsenalille paikan välierissä.

AS Roma teki tiistai-iltana sensaationaalisen nousun Mestarien liigassa ottamalla tarvittavan 3-0-kotivoiton Barcelonasta ja etenemällä välieriin. AS Roman paikallisvastustaja ja verivihollinen Lazio sen sijaan romahti barcelonamaisesti.

Avausosaottelussa Salzburgin numeroin 4-2 voittanut Lazio johti toista osaottelua vieraissa toisen jakson alussa 0-1 ja oli jo toinen jalka jatkopaikassa kiinni. Sitten hommat menivät pieleen, kun Salzburg teki 20 minuuttiin neljä maalia ja etenee välieriin yhteismaalein 6-5.

Eurooppa-liigan välieräjoukkueet tummennettuna:

TsSKA Moskova vs. Arsenal 2-2 (yhteismaalit 3-6)
Sporting CV vs. Atletico Madrid 1-0 (yhteismaalit 1-2)
Salzburg vs. Lazio (yhteismaalit 6-5)
Marseille vs. Leipzig 5-2 (yhteismaalit 5-3)

VÄLIERÄT (arvottu pe 13.4.):
Arsenal vs. Atlético Madrid
Marseille vs. Salzburg

— — —

Lisää uutisia verkkosivuiltamme löytyy TÄSTÄ.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here